divendres, 15 de juliol del 2011

Vedella amb salsa Mornay

Per a 6 persones

Ingredients:

- 6 talls de filet de vedella
- 6 talls de foie-gras
- 2 cullerades de nata líquida
- 2 copes de vi de Porto
- 150 g de parmesà ratllat
- 1/4 l de llet
- 30 g de mantega
- 2 cullerades de farina
- 60 g de gruyère ratllat
- sal
- pebre
- oli

Preparació:

Fongueu la mantega, afegiu-hi la farina i, passats uns minuts, la llet calenta. Remeneu-ho fins a formar una salsa espessa; salpebreu-la, afegiu-hi el gruyère i reserveula calenta.

Salpebreu els filets, sofregiu-los i, quan tinguin color, aboqueu el vi, la nata i, passats uns minuts, la salsa. Deiuxeu-ho coure tot junt cinc minuts i col·loqueu els filets en una safata, coberts amb el foie-gras, la salsa de la paella i el parmesà. Gratineu-ho abans de servei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada