divendres, 15 de juliol del 2011

Milfulls de rap amb gambes

Per a 4 persones

Ingredients:

- 1 kg de rap
- 28 gambes
- oli d'oliva
- sal
- 2 alls
- julivert

Preparació:

Per començar, folreu el motlle amb paper d'alumini perquè no se us escapi res. Heu de tenir les gambes pelades i amb el nervi tret, i el rap tallat, sense pell ni os. Quan ho tingueu tot a punt, podeu començar a omplir el motlle.

Primer de tot, poseu-hi una mica d'oli i sal i feu la primera capa amb els filets de rap (cada vegada que feu una capa, torneu-hi a tirar oli i sal, així se us desemmotllarà millor). A sobre una capa de gambes i així fins que el tingueu ple. Torneu-hi a posar oli i sal i en una paella amb oli calent, daureu-lo banda i banda i quan estigui desemmotlleu-lo i poseu-lo en una safata per anar al forn, juntament amb les gambes sense pelar. Tireu-hi un raig d'oli i sal i coeu-ho al forn a 180º i durant 15 minuts.

Mentrestant, prepareu una picada amb all, julivert i oli i bateu-ho. Qan hagin passat els 15 minuts ja podeu emplatar-ho. Salsegeu-ho amb la vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada