divendres, 26 d’octubre del 2012

Pastís de mousse de xocolata

Ingredients:


- 300 g de xocolata (Nestlé postres)
- 100 g de sucre
- 250 nata líquida
- 4 fulls de gelatina
- 4 clares d'ou
- 1 paquet galetes maria
- mantega

Preparació:

Preparació mousse:

(1 bol) posem la nata líquida i l'escalfem al microones 3 minuts a mitja potència (sense bullir). Hi afegim la xocolata, que haurem tallat a trossets perquè es desfaci més ràpid, i la gelatina, que l'haurem tingut en remull amb aigua freda uns 5 minuts. Amb la barilla desfem bé aquests ingredients i deixem refredar la barreja. (2 bol) Muntem les clares a punt de neu, hi anem afegint a poc a poc tot el sucre.

Base:

Un paquet de galetes maria i 150-200 g de mantega (margarina...). Triturem les galetes, afegim la mantega i amb les mans amassem bé.

Muntatge: Si teniu un motlle d'aquells que s'obren podeu fer servir només l'aro, sese la base. La base serà la safata en que servirem el pastís.

Folrem la base amb la barreja de galeta i mantega, hi avoquem la mousse i posem a la nevera, com a mínim 4 hores perquè ha de quallar.

A l'hora de dsemmotllar s'ha de tenir cura, primer va bé passar pel voltant amb un ganivet prim. Per guarnir podem ratllar xocolata per sobre, va molt bé fer-ho amb el pelador de patates.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada